Wieringa Advocaten

Wieringa Orange: hoogwaardige rechtshulp door gespecialiseerde advocaten tegen een vaste prijs. Uniek in Nederland. Heldere producten en duidelijke adviezen; direct online geregeld, binnen enkele dagen in huis. Zo weet je snel waar je aan toe bent en houd je grip op je uitgaven.

De advocatuur. Een wereld van gewoonten, gebruiken en tradities.

Maar de wereld verandert. Je bestelt eten vanuit je luie stoel, regelt je bankzaken via een app en shopt online in winkels die nooit sluiten. In 2004 was Wieringa Advocaten het eerste advocatenkantoor dat zijn kennis ging delen via online blogs, nu is de tijd voor de volgende online stap aangebroken.

Met behulp van alle mogelijkheden die internet ons biedt, kan de dienstverlening sneller, duidelijker en transparanter.

“Mis je een product of een uurtje sparren met advocaten? Vraag het ons!”

Duidelijk en transparant

Jij kiest het product of advies dat je nodig hebt, wij geven vooraf aan wat het gaat kosten en wanneer we je het advies toesturen. Deadline is deadline en de weergegeven prijs wordt niet hoger. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Hoogwaardige rechtshulp

Wieringa Orange is een label van Wieringa Advocaten, één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Wieringa Advocaten heeft een uitmuntende reputatie en staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel. Van bekende acteurs tot Quote-500 leden en van innovatieve startups tot één van ’s werelds grootste bierbrouwers. Door de intensieve samenwerking binnen het kantoor beschikken de gespecialiseerde advocaten van Wieringa Orange over alle kennis en ervaring om jou verder te helpen.

Bestel nu jouw product of neem contact met ons op!

Mocht je een product missen, laat het ons dan weten via info@wieringa-orange.nl.

Samenwerken?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op.

Wieringa Orange kantoor