Beoordeling intrekking bewonersparkeervergunning

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Heeft de gemeente je parkeervergunning ingetrokken? Dan kan het zinvol zijn het intrekkingsbesluit door een gespecialiseerd advocaat te laten beoordelen. Dat brengt nu een investering met zich, maar kan je in de toekomst het veelvoud schelen.

  Bezwaar intrekking parkeervergunning

  Een parkeerplaats kopen kost in de grote steden enkele tienduizenden euro’s en ook een parkeerplaats huren is aanzienlijk duurder dan een parkeervergunning. Bovendien is het vervelend als je je auto niet gewoon in je straat kunt parkeren, maar daarvoor eerst naar een andere wijk moet lopen of zelfs fietsen.

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn volledig op de hoogte van alle geldende wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Denk daarbij niet alleen aan Nationale wetgeving zoals de Algemene wet bestuursrecht, maar ook lokale regelgeving, zoals de Parkeerverordening en eventuele lokale uitwerkingsbesluiten.

  Let erop dat je zes weken hebt om tegen een intrekkingsbesluit in bezwaar te gaan. Dit is een harde termijn. Na deze termijn is de intrekking definitief en staan hiertegen geen rechtsmiddelen meer open.

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811