Bezwaar bij omgevingsvergunning

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Wanneer je het niet eens bent met een beslissing over de toe- of afwijzing van een omgevingsvergunning is een bezwaarschrift een optie. In het bezwaar maak je kenbaar het oneens te zijn met het genomen besluit. Natuurlijk wil je dergelijke situaties met zorg benaderen, waarbij de expertise van een advocaat vaak cruciaal is. De advocaten van Wieringa hebben veel ervaring met bezwaarschriften binnen het omgevingsrecht en nemen jouw zorgen uit handen.

  Na een kort contactmoment met één van onze specialisten wordt er een beoordeling van jouw situatie gemaakt. Daarna weet je exact waar je staat en stellen wij desgewenst het bezwaarschrift voor je op. Wij leveren hoogwaardige rechtshulp tegen een helder tarief.

  Bezwaar omgevingsvergunning

  Beroep of bezwaar tegen omgevingsvergunning

  Wanneer er een omgevingsvergunning is verleend aan een (overheids)instantie, bedrijf of particulier, kun je daartegen bezwaar aantekenen. In de meeste gevallen kan dit tot 6 weken na het verlenen van de vergunning. De betreffende gemeente dient de vergunning dan te heroverwegen en de gronden van bezwaar bij die heroverweging mee te nemen. Wordt het bezwaar afgewezen, dan kun je tegen die afwijzing in beroep bij de rechtbank. De advocaten van Wieringa kennen de wet- en regelgeving als geen ander en staan je graag bij in zowel de bezwaar- als beroepsfase.

  Vaak is het ook mogelijk om zelf bezwaar in te dienen. Houdt er in dat geval rekening mee dat het bezwaarschrift in elk geval moet bestaan uit:

  • Persoonsgegevens
  • Verwijzing naar betreffende beslissing
  • Reden van bezwaar
  • Verzoek om beslissing te herzien
  • (eventuele) Bewijsstukken

  Bezwaarschrift omgevingsvergunning laten opstellen

  Wil je in beroep gaan tegen een verlenings- of weigeringsbesluit ten aanzien van een omgevingsvergunning? Laat dan een bezwaarschrift omgevingsvergunning opstellen door een specialist van Wieringa. Onze specialisten zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en eerdere uitspraken, waarmee de onderbouwing van het bezwaar extra kracht kan worden bijgezet. Na een korte analyse spreken wij een vaste prijs en deadline af.

  Benieuwd naar de mogelijkheden of direct het document laten opstellen? Neem direct contact op met één van onze advocaten.

  Wieringa Orange is een label van één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam; Wieringa Advocaten. Een bezwaarschrift tegen de verlening of weigering van een omgevingsvergunning laten opstellen? Neem direct contact op of maak een afspraak met één van onze specialisten.

   

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811