Bezwaar terrasvergunning

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Wil je als omwonende bezwaar maken tegen de verlening van een terrasvergunning of ben je het als horecaeigenaar niet eens met de afwijzing van jouw aanvraag door de gemeente? Dan kun je tegen de beslissing van de gemeente in bezwaar gaan.

  Het is raadzaam om hierbij een advocaat bestuursrecht te raadplegen en de situatie bedachtzaam te benaderen. Je hebt immers één keer de kans om op te komen voor jouw belangen en een poging te doen de gemeente jouw standpunt te laten volgen. De advocaten van Wieringa ondersteunen op dagelijkse basis bij het beoordelen van- en procederen over bezwaren en denken graag met u mee. Neem direct contact of plan een afspraak voor een kort adviesgesprek.

  Bezwaar Terrasvergunning

  Bezwaar tegen terrasvergunning

  Wanneer een (horeca)ondernemer drank wil schenken op een terras, kunnen er verschillende vergunningen noodzakelijk zijn. Hierbij is het niet van belang of het terras zich bevindt op eigen terrein of op openbare (gemeentelijke) grond. Wil u bezwaar aantekenen tegen de beslissing van de gemeente over een terras- of horecavergunning? Advies van een ervaren advocaat bestuursrecht kan een belangrijke succesfactor zijn en neemt zorgen uit handen.

  De aanvraag van een terrasvergunning duurt doorgaans ongeveer 8 weken. Na verlening of afwijzing van de vergunning heb je 6 weken de tijd om bezwaar te maken. De gemeente zal zich dan opnieuw buigen over de zaak en een beslissing op bezwaar nemen. Ben je het oneens met die beslissing? Dan kun je daartegen in beroep bij de rechtbank en worden je bezwaren getoetst door een onafhankelijk rechter. Onze advocaten hebben hier ruime ervaring mee.

  Interesse?

  Direct hulp nodig of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact op of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

  Wieringa Orange is een label van Wieringa Advocaten. Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam en staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel.

   

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811