Verkeerd gebruik van bedrijfsruimte

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Helaas komt het op dagelijkse basis voor dat huurders bedrijfsruimte verkeerd gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin het huurpand schade oploopt, een bedrijfsruimte wordt gebruikt als woonruimte of voor criminele activiteiten, of het gebruik van het pand in strijd is met het bestemmingsplan.

  Dit kan voor de verhuurder behoorlijke consequenties hebben, niet alleen financieel, maar ook in relatie met de gemeente. Wieringa heeft ruime ervaring met dit soort gevallen. Als huurrechtspecialisten beoordelen wij de huurrelatie en de overtredingen van de huurder en stellen wij zo nodig een eerste brief op. Hierin laten wij de huurder namens jou weten dat hij de overeenkomst schendt en beëindiging van het huurcontract dreigt.

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij nemen je zorgen uit handen. Een gespecialiseerd advocaat huurrecht ondersteunt je bij de beoordeling van je kansen, het eerste contact met de wederpartij en indien nodig in gerechtelijke procedures.

  Wieringa Orange kantoor

  Brief verkeerd gebruik bedrijfsruimte

  Wanneer een huurder de huurovereenkomst niet naleeft, doe je er verstandig aan de huurder hier zo snel mogelijk (schriftelijk) op aan te spreken. Een door een advocaat geschreven brief over het verkeerde gebruik van de bedrijfsruimte sorteert vaak direct het gewenste effect. Kies daarom in een vroeg stadium voor hoogwaardige rechtshulp van een erkend advocatenkantoor. Mocht er toch een nader geschil met de huurder ontstaan, dan kennen wij de zaak en staan wij je met raad en daad bij.

  Interesse?

  Exact weten waar je staat? Laat een advocaat de omstandigheden beoordelen en jouw mogelijke opties in kaart brengen. Neem direct contact met ons op, want adequaat handelen kan in dit soort cruciaal zijn.

  Wieringa Orange is een label van één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam; Wieringa Advocaten. Wij staan al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel.

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811