Huurcontract Kantoorruimte laten opstellen

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Ben je verhuurder van een kantoorruimte oftewel 230a-bedrijfsruimte? Dan wil je alles goed regelen om verrassingen achteraf te voorkomen. Huurovereenkomsten worden vaak voor een lange termijn aangegaan, dus fouten in de huurovereenkomst zijn kostbaar. Schakel daarom in een vroeg stadium een gespecialiseerd huurrechtadvocaat van Wieringa in.

  Onze advocaten adviseren en procederen regelmatig voor de rechtbank en kennen de huurwet- en regelgeving als geen ander. Graag toetsen wij je huidige contract of stellen we (na eventuele onderhandelingen met de andere partij) een nieuwe huurovereenkomst op.

  Na een eerste gesprek gaan onze advocaten aan de slag en scheppen zij in de huurovereenkomst duidelijkheid over zaken als de huurprijs, de huurtermijn, verlengingsmogelijkheden, servicekosten, onderhoud, gebreken, et cetera. Ook nemen wij bijzonderheden mee in de huurovereenkomst, want een huurcontract is altijd maatwerk. Vanzelfsprekend richten wij ons daarbij altijd op maximale bescherming voor onze cliënt.

  Advocaat huurrecht

  Huurcontract kantoorruimte

  Het huurcontract kantoorruimte is vanzelfsprekend van toepassing wanneer je een kantoor huurt of verhuurt. Andere bedrijfsruimten die niet voor het publiekelijk toegankelijk zijn, vallen doorgaans echter onder hetzelfde huurregime als kantoren. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn, werkplaats of bioscoop.

  Wanneer de bedrijfsruimte wel geschikt is om publiek te ontvangen, dient er vaak een huurovereenkomst gericht op winkelruimte te worden opgesteld. Het is van belang dat voor de juiste huurovereenkomst wordt gekozen, aangezien gemaakte afspraken anders na jaren ongeldig kunnen blijken te zijn. Elke situatie is uniek en vraagt om specialistische kennis en kunde.

  Huurcontract kantoorruimte en meer

  Wieringa Orange is een label van één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam; Wieringa Advocaten. Wieringa Advocaten staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel, ook op het gebied van huurrecht.

  Ook na het opstellen van een huurcontract voor kantoorruimte en/of winkelruimte, helpt Wieringa je verder. Bijvoorbeeld bij eventuele geschillen over het huurcontract corresponderen wij namens jou met de wederpartij of staan we je bij een gerechtelijke procedure. Als gespecialiseerd advocatenkantoor zijn wij op elke situatie voorbereid en kennen wij de belangen van onze cliënten.

  Kies voor transparantie en kwaliteit tegen een helder en vast tarief. Wieringa Orange is een label van Wieringa Advocaten. Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam en staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel.

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811