Huurovereenkomst bedrijfsruimte opstellen

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Een huurovereenkomst bedrijfsruimte vormt de basis van de relatie tussen huurder en verhuurder. Hierin leg je rechten, plichten en overige afspraken vast. Zo hebben beide partijen duidelijkheid en kan je elkaar aanspreken op de naleving hiervan. De huidige huurovereenkomst controleren of een nieuwe huurovereenkomst bedrijfsruimte laten opstellen? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen op kantoor.

  Voor juridische zekerheid en goede huurbescherming is elk detail belangrijk. Online kun je diverse documenten en voorbeeld templates gratis downloaden. In de praktijk leidt dit veelvuldig tot kostbare conflicten. Doe geen concessies en kies voor een gespecialiseerd advocaat. Wij bieden hoogwaardige rechtshulp tegen een betaalbaar tarief. Zo ben je maximaal beschermd en voorkom je hoge juridische kosten. Mocht het toch tot een geschil komen, dan ben je goed beschermd en staan onze advocaten voor je klaar.

  huurovereenkomst bedrijfsruimte

  Huurovereenkomst bedrijfsruimte laten opstellen

  Als huurder of verhuurder van een kantoorruimte of bedrijfsruimte wil je niet voor verrassingen komen te staan. Het is daarom zaak de huurrelatie vooraf goed te regelen. Laat de huurovereenkomst bedrijfsruimte opstellen door een advocaat huurrecht, waarmee je in tegenstelling tot de modelcontracten tot in het kleinste detail bent gedekt.

  Wat willen wij weten?

  Voorafgaand aan de opdracht nemen wij contact op om de (vaste) prijs en opleverdatum te bespreken. Daarbij zijn ook een aantal andere zaken essentieel, zoals:

  • Type en bestemming bedrijfsruimte
  • Ingang en duur van huurperiode
  • Hoogte huurprijs
  • Borg voor de huurder
  • Frequentie van betaling
  • Eventuele unieke elementen aan de huurrelatie

  Huurovereenkomst bedrijfsruimte laten controleren

  Heb je al een huurcontract? Laat deze dan controleren door de huurrechtspecialisten van Wieringa, zodat je als huurder of verhuurder zorgeloos kunt blijven ondernemen. Elke situatie verschilt en vraagt om maatwerk. Onze specialisten kennen het huurrecht en de regels ten aanzien van huurcontracten als geen ander. Zo volgen onze huurrechtadvocaten cursussen op het gebied van het huurrecht en verdiepen zij zich voortdurend in de laatste ontwikkelingen en uitspraken.

  Wieringa Orange is een label van één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam; Wieringa Advocaten. Een huurovereenkomst voor kantoorruimte of bedrijfsruimte laten controleren? Neem direct contact op of maak een afspraak met één van onze specialisten.

   

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811