Indeplaatsstelling opstellen

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Het gebeurt regelmatig dat een huurder van bedrijfsruimte het huurcontract wil overdragen aan een ander bedrijf. Voor zo’n contractovername kent het huurrecht de indeplaatsstelling. Met een indeplaatsstelling worden de rechten en plichten van de oude huurder overgedragen aan de nieuwe huurder. Hier moet de verhuurder wel mee akkoord gaan.

  Een indeplaatsstelling wil je vanzelfsprekend goed regelen om conflicten te voorkomen. Laat je daarom bijstaan door een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wieringa Orange is een label van één van de oudste advocatenkantoren in Amsterdam; Wieringa Advocaten. Als vaste juridisch partner voor bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren kennen wij de wet- en regelgeving omtrent indeplaatsstellingen en contractovernames als geen ander.

  Wieringa Orange kantoor

  Indeplaatsstelling opstellen door advocaat

  Het opstellen van de indeplaatsstelling is een specialistische taak. Wij houden rekening met mogelijke conflicten en valkuilen, ook op de lange termijn. Daarnaast beoordelen wij of andere wet- en regelgeving aan de indeplaatstelling in de weg kan staan. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je hier graag over.

  Wat staat er in de indeplaatsstelling huur?

  Wij zorgen dat aan alles is gedacht voor maximale bescherming. Met zorg behandelen wij de vaste onderdelen van een indeplaatsstelling huur. Bij vragen of benodigde gegevens nemen wij contact je op. Onderdelen die o.a. terugkomen in de Indeplaatsstelling huur zijn:

  • Gegevens van alle betrokken partijen;
  • Datum van ingang van de indeplaatsstelling;
  • Mededeling dat de nieuwe huurder met alle rechten en plichten in de plaats komt van de oude huurder.

  Vragen of hulp nodig?

  Vragen over indeplaatsstellingen? Neem dan direct contact met ons op en wij denken vandaag nog met u mee.

  Wieringa Orange is een label van Wieringa Advocaten. Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam en staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel.

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811