Omgevingsvergunning milieu voor bedrijf

Hulp nodig?
  Advies op Maat

  Duidelijk en Transparant

  Vaste Tarieven

  Bij het exploiteren van een bedrijf is het noodzakelijk om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Zo kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning milieu (voorheen: milieuvergunning) aan te vragen bij de gemeente.

  In sommige gevallen volstaat slechts een melding, maar dit is afhankelijk van de inrichting. De gemeente maakt namelijk onderscheidt tussen niet meldingsplichtige, wel meldingsplichtige en vergunningsplichtige activiteiten. Voorkom boetes of conflicten en raadpleeg een advocaat bestuursrecht. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

  Voor de aanvragen van een omgevingsvergunning milieu is Nederland opgedeeld in diverse regio’s. Je dient de aanvraag in bij het omgevingsloket, waarna je binnen een paar dagen een ontvangstbevestiging krijgt. Vervolgens hoor je binnen 26 weken of de omgevingsvergunning milieu wordt verleend. Wanneer het om een eenvoudige procedure gaat, zoals die van een milieuneutrale verandering, hoor je dat vaak al binnen 8 weken. In beide gevallen kan de procedure door het bestuursorgaan met 6 weken worden verlengd.

  Milieu vergunning

  Aanvragen van omgevingsvergunning milieu voor bedrijf

  Het is raadzaam om een advocaat bestuursrecht te betrekken bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Zo wordt geen enkel detail over het hoofd gezien en is de kans op een succesvolle aanvraag het grootst. Wij komen op voor de belangen van onze cliënten en bieden hoogwaardige rechtshulp tegen een helder tarief. Staat u aan de vooravond van een aanvraag voor een milieuvergunning? Neem dan contact met ons op.

  afwijzingsbesluit. Wij ondersteunen regelmatig bij het opstellen van het bezwaarschrift, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Je hebt immers één poging om het bestuursorgaan alsnog te bewegen tot het verstrekken van de milieuvergunning.
  Direct hulp nodig of benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem direct contact op of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

  Wieringa Orange is een label van Wieringa Advocaten. Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam en staat al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel.

  Wieringa Orange

  Wieringa Orange

  Label van Wieringa Advocaten

  Een van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam.

  info@wieringa-orange.nl
  +31 (0)20 624 6811